Kategori Arkiv: Slavinde milfs

Hvad er tantra massage til mænd amanda hornslet

hvad er tantra massage til mænd amanda hornslet

selvudvikling og vækst. Når beløbet er modtaget, er den aftalte tid din. Det betyder, at jeg kun gør det, jeg har lyst til. Kærlig hilsen Lone 53 år Tak Sanne Det var dejligt afslappende. Husk at påføre indbetalingen navn eller aftalt massagetidspunkt. Jeg har været følsom og mærket sårbarhed, hvilket.

Hvad er tantra massage til mænd amanda hornslet - Tantramassage

Love, Island Vidste ikke, det var muligt at føle sådan i min krop, den er jo levende i hver en celle. . 1,5 time afrunder jeg massagen og dækker dig til med en sarong. Bortset fra, at det jo var en herlig session, modbeviste du min opfattelse eftertrykkeligt. Den giver dig mulighed for at gå på opdagelse og nyde din egen krops sensualitet og lyst. Det mærkes i kroppen selv måneder efter. Mange mennesker er trykket af vores tids stressede livsstil, og de fleste har brug for lidt hjælp til at vende tilbage til en tilstand af afspænding og til at finde glæden indeni igen.

Amanda: Hvad er tantra massage til mænd amanda hornslet

Massagen er en gave til dig fra det universelt feminine, og du har lov til bare at modtage denne gave, uden at skulle give noget til gengæld. Du kan også bestille tid ved at ringe på eller sende en e-mail. Det var himmelsk - og jeg mærker stadig at kroppen takker mig for at jeg tog springet! Du er nøgen under massagen, mens din kvindelige massør er iført g-streng, som hun beholder på under hele massagen. Jeg følte mig helt tryg ved dig, derfor havde jeg valgt dig. Enig, glad er bare nogle ordene for den faktiske følelse, der er i min krop. Linda 50-årig min kone elsker at jeg er begyndt at vride mig mere og have lyde, når vi har elskov.

Tantra: Hvad er tantra massage til mænd amanda hornslet

Jeg må have haft et særligt åbent hjerte! Mange glade hilsener Jens Kære Sanne Min glæde for tiden er dit værk, bruger mega mange ting du har givet mig, til at få glæde fra min nye kæreste. Jeg er dig meget taknemlig for, at du giver mig så meget. Må mange finde vej til dig. Utroligt hvad der skete, og at kroppen kan opleves sådan. . Det var som at være på en rejse.

Hvad er tantra massage til mænd amanda hornslet - Tantra

Praktiske oplysninger, pris for én person:. Du vil opleve i massagen at din erotiske energi bliver vækket på en måde der løfter den og fordeler den så du kan modtage intens nydelse og opleve intens lyst uden at bølgen knækker og du får udløsning. Jordmoder 38 år Få en oplevelse du aldrig glemmer. På denne måde får du en ekstraordinær mulighed for at få en direkte oplevelse af bevidst tantrisk energiarbejde. Her vil du finde kilden til din kraft og styrke; faktisk er der mange mænd der oplever at den sanselige væren i nuet forbinder dem til deres mission i livet og at de derigennem finder en højere mening med deres liv. Du giver mig en styrke og en tro Simon 54 år Hej Sanne Jeg har aldrig oplevet noget så godt, det oversteg totalt mine forventninger Jeg kan ikke sige nok tak. Afspænding, den tantriske videnskab lærer os at man kun kan opleve glæde når man er afspændt.

    Flere Artikler

0 Kommentar til "Hvad er tantra massage til mænd amanda hornslet"

Kommentar

E-mail-adressen er ikke offentliggjort. Krævede felter er markeret *